TÜBİTAK 1004 – Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı, Yüksek Teknoloji Platformları Çağrısı kapsamında, Hacettepe Üniversitesi araştırma programı “18AG009- Kişiselleştirilmiş Tıp Uygulamalarına Yönelik Yüksek Sağlık Teknolojileri Platformu”, 1. Faz desteği almaya hak kazanmıştır.

DAYTAM, 1. Faz “İş Birliği ve Ağ Kurma” sürecinde stratejik ortaklık oluşturma kapsamında 26 Mart 2019 Salı günü, Hacettepe Üniversitesinde yapılan Dış Paydaş Çalıştayına davet edilmiştir. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Üniversiteler, İlaç Firmaları, Araştırma merkezleri, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkak, Sivil Toplum Kuruluşları, TÜBİTAK ve Havelsan’ın katılımı ile yapılan çalıştayda söz alarak konuşan merkezimiz müdürü Prof. Dr. Hamdullah Kılıç TÜBİTAK 1004 projenin bir paydaşı olarak, ihtiyaç duyulan her türlü alt yapı ve bilgi desteğinin DAYTAM tarafından karşılanabileceğini belirtmiştir.