Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank DAYTAM’ı ziyaret etti

By 27/11/2020Aralık 2nd, 2020Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank beraberindeki heyetle birlikte DAYTAM’ı ziyaret etti. Ziyarette Merkez Müdürümüz Sn. Prof. Dr. Hamdullah Kılıç, Bakan Mustafa Varank ve beraberindekilere DAYTAM hakkında bilgi verdi. Merkezimizin Atatürk Üniversitesi’nin öz kaynaklarıyla kurulduğunu ve 2014 yılından beri aktif olarak bilim dünyasına hizmet verdiğini söyledi. Merkezimizin yerli ve yabancı birçok bilim insanına çalışma imkânı sunduğunu vurgulayan Kılıç, aynı zamanda sanayi kuruluşlarıyla iş birliğine devam ettiklerini aktardı.

Bilgilendirme sunumunun ardından DAYTAM laboratuvarlarını gezen ve burada çalışma yapan öğretim üyeleriyle bir süre sohbet eden Bakan Varank, Atatürk Üniversitesi’nin bilim ve teknoloji anlamında ileri seviyede bir üniversite olduğunu belirtti.